Baudi ūdens tuvumu

Baudi ūdens tuvumu

Latviešiem ūdens tuvums allaž ir bijis svarīgs. Jūra un likteņupe Daugava ir pieminēta kā dzejā, tā dziesmās. Taču tas nav nekāds pārsteigums. Latvijas tveicīgajās vasarās ir pavisam saprotama vēlme būtu tuvu kādai ūdenstilpei!

Ja izvēlēsies “Rezidences Upe” par savu nākamo dzīvesvietu, tad novērtēsi faktu, ka pavisam tuvu atrodas vairākas vietas, kur atveldzēt savu saules nogurdināto ķermeni karstās vasarās.

Vien 5 un 7 minūšu braucienu attālumā ir Alberta un Pētera dīķis, tāpat ērti sasniedzami ir turpat tuvumā esošie Upesciema dīķi. Ja priekšroku dod atpūtai pie ezera, tad zini, ka netālu ir Langstiņu ezers un Baltezers. Turklāt, arī Kalngales pludmale ir vien 20 minūšu attālumā!

Taču ūdens tuvums nenozīmē tikai atveldzējošas peldes. Kad gada aukstajos mēnešos tuvumā esošie dīķi un ezeri aizsalst, tie kļūst par lielisku slidotavu. Īstena ziemas pasaka!

Kādēļ dzīvot šeit?

Izvēloties mūsu premium īpašumus, jūs ne tikai iegādājaties māju, bet arī kļūstat par daļu no ekskluzīvas kopienas. Uzziniet, kā mūsu iedzīvotāji ir atraduši ideālo dzīvesvietu un piedzīvojuši augstākās klases komfortu un ērtības. Iepazīstieties ar viņu stāstiem un uzziniet, kāpēc mūsu īpašumi ir labākā izvēle.